19” mekaniikan tarvikkeet

Siistiin asentamiseen ja helppoon käytettävyyteen tarvitaan välillä lisätarvikkeita. Meiltä löytyy kuituohjureita, jatkoslevytelineitä ja jatkoslevyjä tähän tarkoitukseen. Muita työkaluja ja tarvikkeita löydät linkin takaa.

Ota yhteyttä Lataa esite 19" mekaniikan tuotteista!

Tarvikkeet

Myymme irralliset törmäyssuojat, kuituohjaimet, horisontaaliset jatkoslevytelineet ja niihin sopivat yleiset jatkoslevyt.


Irrallisen törmäyssuojan voi kiinnittää helposti niin paneelin kuin laitteen eteen. Kiinnitys tapahtuu 19” räkkiin paneelin kiinnitysruuvien alle. Tuotteen sähkönumero on 7262197.

Kuituohjain koostuu foam-vedonpoistajista ja erillisestä törmäyssuojasta. Vedonpoistajat kiinnitetään 19” räkkiin ja väliin kiinnitetään kuituohjainlevy, jossa on matala törmäyssuoja. Kytkettäessä lisää kuituja kuituohjaimen voi ottaa helposti pois asennuksen ajaksi. Vedonpoistajat jäävät silti paikoilleen. Näin työskentely ei aiheuta haittaa jo asennetuille kuiduille, ja kuidut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Tuotteen sähkönumero 7268465.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet

Horisontaalinen jatkoslevyteline 19” telineeseen ja 96-kuituinen jatkoslevy

19” kaapissa tehtäviä jatkoksia varten löytyy valikoimastamme oma paneeli. Telineeseen on helppo tuoda jatkoslevyt, sillä sivuilta löytyy riittävän suuret aukot. Levyt mahtuvat läpi. Telineeseen mahtuu kuusi 48-kuituista tai neljä 96-kuituista jatkoslevyä. Telineen korkeus on 2 U. Tuotteen sähkönumero on 7263319.

Jatkoslevy 96
 

Hyllystä löytyy myös nyt jatkoslevy 96 kuidulle. Perusrakenne on sama kuin 48-kuituisessa (7264145), mutta korkeutta on hieman enemmän. Jokaiseen jatkospidikkeen uraan menee neljä hitsauspilliä päällekkäin. Tuotteen sähkönumero on 7269282.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ohjuripaneeli 1U

Ohjuripaneelia käytetään 19" telineessä ohjaamaan kytkentäkuituja telineen toiselta puolelta toiselle. Ohjuripaneelia käytettäessä saadaan kytkennöistä siistit ja selkeät. Tuotteen sähkönumero on 7263267.

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.