YJT ja ODF 3x8 / 4x6 / 3x16

Valikoimaamme kuuluvat yleisjakotelineet sekä ODF 3x8-, 4x6- ja 3x16-tuotteet. Kysy lisää henkilökunnaltamme – vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Yhteydenotto Lataa esite liitinlevyistä ja ODF-tuotteista!

YJT

Saat meiltä yleisjakotelineet samalla hammasjaolla kuin LSA-rimatkin.

Rimaan kuuluvia koteloita kutsutaan liitinlevyiksi, LL. Liitinlevyjä saa joko tyhjänä, hännillä tai kaapelilla. Liittimet voivat olla joko SC tai LC ja molemmilla hionnoilla eli UPC ja APC.

 

Pienimpään koteloon mahtuu 1–12 SC- ja 1–24 LC-liitintä. Kotelo vie kolme hammaspaikkaa. Suurimpaan koteloon mahtuu 48 SC- ja 96 LC-liitintä. Tämä paketti ottaa 12 hammaspaikkaa.

Kaapelina liitinlevyissä käytetään joko mustaa ohutta (HBBX) tai oranssia hieman paksumpaa (FZOMSU-SD tai FZMSU) sisä-/ulkokaapelia.

 

Jokaista kahtatoista SC- / kahtakymmentäneljää LC-liitintä kohden on vedonpoistaja kotelon oikeassa kyljessä. Jokaisen adapteririvin alla on merkintälista.

 

Häntäliitinlevyissä häntien pituus on 3,5 m, ja hännät on putkitettu siten, että jokaisessa putkessa on kuusi eriväristä häntää. Suojaputken pituus on 2 m.

Myös näissä tuotteissa on tietyt varastopituudet, joiden sähkönumerot löytyvät sivun lopussa olevista taulukoista. Muita pituuksia saa joustavalla toimitusajalla.

 

Liitinlevykoteloita saa myös valmiiksi jakajilla varustettuina. SC-liittimillä suurin jakaja on 1x32 ja LC-liittimellä 1x64. Näille tuotteille ei ole olemassa sähkönumeroita, ja voit kysyä lisätietoja ottamalla yhteyttä yritykseemme.

 

Oheisista taulukoista löydät ne tuotteemme, joilla on oma sähkönumero.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ODF 3x8, 4x6 ja 3x16

Valmistamme TT-192 (3x8) - ja TT-120 (4x6) -telineisiin valmiskoteloita sekä hännillä että kaapeleilla. SC-liittimillä yhden kotelon suurin mahdollinen liitinmäärä on 24 kpl ja LC-liittimellä 48 kpl. Näihin koteloihin voidaan myös asentaa jakajia.

LC-liitintä voi käyttää TT-192-telineessä vain omalla etulevyllä (ODF 3x16). Tämä johtuu siitä, että LC-adaptereiden pitää olla hieman erillään toisistaan, jotta LC-kytkentäkaapelit saadaan kytkettyä. LC-liittimien kiinnikkeet eivät mahtuisi paikoilleen, jos adapterit olisivat kiinni toisissaan.

ODF 3x8- ja 4x6-tuotteissa käytetään samoja kaapeleita kuin liitinlevyissä. Varastotuotteiden sähkönumerot löytyvät oheisista taulukosta. Muita pituuksia voit tilata meiltä joustavalla toimitusajalla.

Meiltä myös jakajat ja vaimentimet

YJT-05, ODF 3x8-, 4x6- ja 3x16-tuotteiden sähkönumerot

Embed PDFs in HTML
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.