Jakajat

Toimitamme jakajat, GPON-verkon rakentamiseen tarvittavat PON-WDM-tuotteet sekä XGS-PON rakentamiseen soveltuvat OADM-tuotteet. Meiltä löytyy varastosta PLC-jakajia sekä liittimillä (SCA ja LCA) että ilman liittimiä. Asentamattomissa jakajissa ilman liittimiä on 250 µm hännät ja niiden pituus on 1.5m. Jakajat liittimien kanssa ovat pääsääntöisesti 900 µm:n kuiduilla. Jakosuhteet ovat 1x2:sta 1x64:een ja 2x2:sta 2x32:een.

Lataa esite tuotteista XGS-PON- ja GPON-verkon rakentamiseen! Katso yhteystietomme tästä

Jakajat

Meiltä löytyy varastosta PLC-jakajia sekä liittimillä (SCA ja LCA) että ilman liittimiä. Asentamattomissa jakajissa ilman liittimiä on 250 µm hännät ja niiden pituus on 1.5m. Myös 900 µm:n hännillä on jakajia pyydettäessä saatavilla. Jakajat liittimien kanssa ovat pääsääntöisesti 900 µm:n kuiduilla. Jakosuhteet ovat 1x2:sta 1x64:een ja 2x2:sta 2x32:een. Speksit löytyvät Tekniset tiedot ja ohjeet sivustolta.

Saat meiltä myös jakajat kahdella sisääntulolla. Paneelimme etulevy on suunniteltu myös tätä vaihtoehtoa varten.

 

Alta löydät sähkönumerot varastotuotteille. Lisätietoa valmiiksi eri koteloihin asennetuista jakajista saat tuoteryhmien omilta sivuilta.

19” jakajapaneelit, 19" GPON- ja XGS-PON tuotteet NAF1000 jaotinmoduulit

Jatkoslevykoteloissa ja jaotinkoteloissa on koukkukiinnikkeet, joilla ne voidaan asentaa jatkoslevytelineisiin. Jaotinkoteloissa on valmiiksi liittimet paikoillaan ja jatkoslevytelineissä kuidut ovat putkitettuja ja valmiita hitsattaviksi.

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.