PON-WDM ja OADM

GPON ja XGS-PON tekniikoissa käytetään eri aallonpituuksia. Kun käytössä on vielä 1550 nm:n aallonpituus kaapeli TV:tä varten, niin eri tekniikat tarvitsevat niitä tukevia passiivisia komponentteja. OADM:iä voidaan käyttää molemmissa verkoissa ja PON-WDM:iä vain GPON verkoissa.

Lataa esite tuotteista XGS-PON- ja GPON-verkon rakentamiseen! Katso yhteystietomme tästä

PON-WDM ja OADM

GPON ja XGS-PON käyttävät eri aallonpituuksia. XGS-PON käyttää myötäsuunnassa pidempää aallonpituutta (1577 nm) verrattuna GPON:iin (1490 nm). Paluu suunnassa XGS-PON puolestaan käyttää lyhyempää aallonpituutta (1270 nm) verrattuna GPON:iin (1310 nm).Se tarkoittaa sitä, että GPON verkoissa käytettävät perinteiset PON-WDM:t (1310/1490 + 1550 nm) eivät toimi XGS-PON verkoissa. XGS-PON verkoissa tarvitaan laajempi aallonpituusalue käyttöön. Mikäli halutaan XGS-PON verkoissa lisäksi RF video (1550 nm) samaan kuituun, käytetään OADM:ää (Optical Add/Drop multiplexer) perinteisen PON-WDM:n tilalla.

 

GPON-verkon rakentamiseen tarvittavia PON-WDM moduuleja pidämme varastossa. Voimme asentaa näitä NAF1000-koteloon, 19” paneelin ja muihin koteloihin. Vieressä on kuva paneelista, joka on nimenomaan suunniteltu tätä varten. Siihen mahtuu 1-16kpl SCA PON-WDM:iä. LC-liittimillä kapasiteetti tuplaantuu.

 

1550 OADM (Optical Add/Drop Multiplexer) puolestaan soveltuu GPON, XGS-PON ja NG-PON2 verkkoihin erottamaan kaapeli-tv:n aallonpituuden muusta dataliikenteestä. OADM:ssä on kapea 1550nm:n (±7,5nm) ikkuna, jolla saadaan lisättyä tai poistettua kyseinen aallonpituus.

Esite tuotteista GPON ja XGS-PON-verkon rakentamiseen Tuotteiden tekniset tiedot
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.