19” jakajapaneelit, 19" GPON- ja XGS-PON tuotteet

19” mekaniikan valikoimaan kuuluu jakajille tarkoitetut mallit erikseen. 1x2, 1x4, 1x8, 1x16, 1x32 ja 1x64 jaottimet sekä SC/APC- että LC/APC-liittimillä löytyy suoraan varastosta. Samoin kahdella sisääntulolla olevat jakajapaneelit kuuluvat vakiotuotteisiin. Näiden paneelien korkeus on 1U ja toimitetaan normaalisti ilman törmäyssuojaa. Halutessa törmäyssuoja asennetaan paikoilleen.
Useamman jakajan asentaminen onnistuu peruspaneeliin ja tämän lisäksi meillä on useampia erikoismallisia paneeleita. PON-WDM:iä käytetään GPON-verkoissa ja OADM:iä GPON- tai XGS-PON-verkoissa.

 

Ota yhteyttä Lataa esite 19" mekaniikan tuotteista!

Jakajapaneelit

Valikoimamme kattaa jakajille tarkoitetut mallit. Suoraan varastosta löytyvät seuraavat jaottimet: 1x2, 1x4, 1x8, 1x16, 1x32 ja 1x64 (oheisessa kuvassa). Toimitamme näitä sekä SC/APC- että LC/APC-liittimillä. Teknisiä tietoja tuotteista löytyy linkin kautta

 

Samoin kahdella sisääntulolla olevat jakajapaneelit kuuluvat vakiotuotteisiimme. Paneelien korkeus on 1 U, ja ne toimitetaan normaalisti ilman törmäyssuojaa. Halutessasi asennamme törmäyssuojan paikalleen.

Peruspaneeliin voi asentaa useamman jakajan. Lisäksi meillä on tarjolla useampia erikoismallisia paneeleja. 

 

Oheisista taulukoista löytyvät jakajapaneelien sähkönumerot. 

Embed PDFs in HTML

Oheisen kuvan paneelissa on kolme 1:32 jakajaa LC/APC-liittimillä (7269305).

 

Päätemoduulit asennetaan päätekehikkoon, johon niitä mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain. Päätekehikon korkeus on 1 U. Päätekehikko sopii suoraan 19” telineeseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.