Jakajat, CWDM, GPON ja vaimentimet​

Toimitamme jakajat, CWDM-tuotteet, GPON-verkon rakentamiseen tarvittavat PON-WDM-tuotteet sekä vaimentimet. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme!

Katso yhteystietomme tästä

Jakajat

Meiltä löytyy varastosta PLC-jakajia sekä liittimillä (SCA ja LCA) että ilman liittimiä. Kaikissa jakajissa on 900 um hännät ja niiden pituus on 1,5 m. Jakosuhteet ovat 1x2:sta aina 1x64:een. Tutustu tuotteiden teknisiin tietoihin täällä.

Saat meiltä myös jakajat kahdella sisääntulolla. Paneelimme etulevy on suunniteltu myös tätä vaihtoehtoa varten.

 

Alta löydät sähkönumerot varastotuotteille. Lisätietoa valmiiksi eri koteloihin asennetuista jakajista saat tuoteryhmien omilta sivuilta.

Kuitu kotiin ja kotelot

CWDM

WDM ja CWDM ovat passiivisia ”haaroittimia”, jotka yhdistävät (multipleksaus) ja erottelevat (demultipleksaus) useita eri aallonpituuksia eli värejä yhdessä kuidussa. Usean eri aallonpituuden käyttäminen yhdessä ja samassa kuidussa on hyvä tapa moninkertaistaa kuidun siirtokapasiteetti. Yleisimmät CWDM-moduulit ovat 8 + 1 + monitorointi ja 4 + 1 + monitorointi. Monitoroinnilla tarkoitetaan sitä, että yhdestä kuidusta otetaan 1–3 % tarvittaessa testaamisen käyttöön.

 

Normaalisti jokaisen aallonpituusikkunan leveys on 20 nm. Jos on tarvetta kapeammalle ikkunalle, niin myös tämä pystytään tekemään.

+1 tarkoittaa 1310 nm:n aallonpituuden kanavaa, joka on yleensä myös leveämpi eli 40 nm. Käytettävät aallonpituudet ovat 1270 ja 1610 nm:n välillä ITU G.694.2 -standardin mukaisesti. +2 tarkoittaa sitä, että 1310 nm:n ja 1550 nm:n kanavat ovat leveämpiä.

 

Tuotteiden tekniset tiedot ovat löydettävissä tämän linkin takaa.

 

Moduulia, johon on asennettu sekä demux- että mux-yksiköt, kutsutaan pääteasemaksi. Ohessa on kuva vastaavasta tuotteesta. Samaa moduulia käytetään sekä 5- että 9-kanavaisille moduuleille.

Moduuleja mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain 1 U korkeaan 19 tuuman laitekehikkoon.

NAF1000-mekaniikkaan on oma laitekehikkonsa, johon mahtuu yksi moduuli.

 

Lisätietoa CWDM-tuotteista saat meiltä – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

PON-WDM

Meillä on varastossa myös GPON-verkon rakentamiseen tarvittavia PON-WDM-moduuleja. Voimme asentaa moduuleja moniin tuotteisiin (NAF1000, 19” paneeli ja muut vastaavat kotelot).

 

Ohessa on kuva paneelista, joka on nimenomaan suunniteltu tätä varten. Siihen mahtuu 1–16 kappaletta SCA PON-WDM:iä ja LC-liittimillä kapasiteetti tuplaantuu. Paneeli, johon on asennettu 16 kappaletta PON-WDM:iä, löytyy valikoimastamme sähkönumerolla 7263116.

Oheisissa taulukoissa on esitetty PON-WDM-tuotteiden tekniset tiedot.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme

Vaimentimet

Joskus tarvitaan erillistä tuotetta vaimentamaan tehoa. Yleensä tällöin käytetään adapterivaimentimia. 1–5 dB:n vaimentimia käytetään yleisesti desibelin välein. 5 dB:stä ylöspäin vaimennusväli on 5 dB.

Adapterivaimentimet ovat lähes poikkeuksetta uros/naaras-mallia. Ohessa on luettelo vaimentimista, joita meiltä löytyy varastosta.

Kysy lisätietoja Jakaja, Naficon Liitin Oy
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse