Naficon on Fremcon kuitupuhalluskoneiden jälleenmyyjä Suomessa.

Fremco on tanskalainen yritys, jonka tuotteita kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, kanavavalmistajien ja kaapelivalmistajien kanssa. Tämä johtuu siitä, että Fremco haluaa tarjota parhaita ja käyttäjäystävällisimpiä tuotteita tai kuitupuhallusratkaisuja, jotka kattavat kaikki kuidun, kaapelin ja kanavan mitat.

Katso yhteystietomme tästä Kaikkien koneiden nopea vertailu

Tuotantopuoli on ISO 9001 -sertifioitu ja maailman ensimmäinen kuitupuhalluskoneiden valmistaja, joka tarjoaa kaikille koneille pidennetyn takuun ja huoltosopimuksen jopa 60 kuukauteen, mikä johtaa erittäin houkutteleviin kustannushyötyihin.

Ei tarvetta työkaluille

Koneiden konfigurointi ja asennus voidaan ottaa käyttöön ilman työkalujen käyttöä. Tämä tekee jokaisesta kuidunpuhallustyöstä tehokkaampaa, koska kone voidaan nopeasti vaihtaa puhaltamaan erikokoisia kuituja/kaapeleita ja kanavia.

Helppo kokoonpano

Kiinnittämällä huomiota käyttäjäystävälliseen suunnitteluun, koneissa on mahdollisimman vähän irrallisia osia, joten koneen konfigurointi on mahdollista vain muutamassa minuutissa. Tämä mahdollistaa usean kuidunpuhallustyön tekemisen päivän aikana.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Koneiden suunnittelu on tehty asiakaan näkökulmasta. Koneet ovat laadukkaita, eikä niissä ole tarpeettomia, kalliita ominaisuuksia. Jatkettu takuu- ja huoltosopimus 60 kuukauteen asti luo suuren kustannushyödyn.

Tarjoamme laajan valikoiman koneita ja tarvikkeita, jotka kattavat kaikki kuitukaapeleiden ja -kanavien mitat. Koneet ovat ihanteellisia sekä sisä- että ulkoasennuksiin niin FTTH-verkoissa, liityntäverkoissa kuin runkoverkoissa.

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.