FTTA

Valikoimamme kattaa antennikuitu- eli FTTA-tuotteet. Tarjolla on tällä hetkellä kuitutrunkkikaapeleita ja trunkkikaapelin kotelosta radioille lähteviä jumpperikuituja.

Katso yhteystietomme tästä

Trunkkikaapelit ja jumpperikuidut

Trunkkikaapelit

 

Trunkkikaapeleita saa SM- ja OM3-kuiduilla. Koteloita on kahta eri kokoa. Pienempi kotelo on tarkoitettu 12- ja 24-kuituisille trunkkikaapeleille ja suurempi 48-kuituisille trunkkikaapeleille. Kaapelin toinen pää on valmiiksi asennettu koteloon. Pienemmän kotelon kyljessä on kaksi läpivientiholkkia, joissa molemmissa on 6 x 6 mm:n aukoitus. Suuremmassa kotelossa läpivientiholkkeja on neljä kappaletta. Koteloihin voi kytkeä 12-24 mastojumpperia kotelosta riippuen. Pienemmän kotelon mitat ovat 255 x 180 x 92 mm, ja suuremman 361 x 200 x 152 ja ne ovat IP67-luokiteltu.

 

Toisen pään liittimet ovat suojaputkessa asennusta varten. Molemmat päät on numeroitu, joten oikean parin löytäminen on helppoa.

 

SM tuotteiden, joiden nimi alkaa MK/PAN, mukana tulee automaattisesti kaapelin toiseen päähän asennettava 19”paneeli adaptereineen. Muissa SM ja OM3 tuotteissa tämä pitää tilata erikseen.

 

SM 12-, 24 ja 48-kuituisille ja OM3 12-kuituisille perusmitoille on olemassa sähkönumerot, jotka löytyvät oheisista taulukoista. 20m ja 30m pitkät kaapelit toimitetaan vyyhdillä, muut toimitetaan kelalla.

 

48-kuituiset kaapelit ovat jaoteltu masto- ja kiinteistökohteisiin. Mastokohteissa kotelo on kelan ulkopäässä ja kiinteistökohteissa sisäpäässä.

Mastojumpperit

Jumppereita on saatavilla Nokian suojakumilla. Kumi voi olla joko toisessa tai molemmissa päissä. Kaapeleiden kuorittu osuus on suojattu molemmista päistä armeerauksella. Varastostamme löytyy SM-jumppereita eri pituuksilla. Sen sijaan OM3-jumppereita emme toistaiseksi varastoi Nauvossa.

 

Oheisista taulukoista löytyvät tuotteiden sähkönumerot.

Mastojumpperit armeerauksella

Varastoimme myös armeerattuja jumppereita. Niissä on normaali LC-liitin, mutta kuorintapituus on erilainen, ja toisen pään kuidut on vahvistettu armeerauksella.

 

Oheisesta taulukosta näet tuotteiden sähkönumerot.

IP67-luokituksen liittimet

Myymme mastojumpperit, joiden molemmissa päissä on LC/UPC-liittimet. Toisessa tai molemmissa päissä on IP67-luokituksen suoja liittimille. IP67-liitin on yhteensopiva FullAXS-liittimen kanssa.

IP-RC-liitin

Lisäksi valikoimastamme löytyy IP-RC-liitin (7268200), joka on jälkiasennettava IP67-liitin. Se on yhteensopiva muun muassa Ericssonin antennien kanssa.

Meiltä myös työkalut ja tarvikkeet
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.