FTTA

Valikoimamme kattaa antennikuitu- eli FTTA-tuotteet. Tarjolla on tällä hetkellä kuitutrunkkikaapeleita, trunkkikaapelin kotelosta radioille lähteviä jumpperikuituja sekä RF-kaapeleita.

Katso yhteystietomme tästä

Trunkkikaapelit ja jumpperikuidut

Trunkkikaapelit

 

Trunkkikaapeleita saa SM- ja OM3-kuiduilla 12- ja 24-kuituisina. Kaapelin toinen pää on valmiiksi asennettu koteloon. Kotelon kyljessä on kaksi läpivientiholkkia, joissa molemmissa on 6 x 6 mm:n aukoitus. Koteloon voi kytkeä 12 mastojumpperia. Kotelon mitat ovat 255 x 180 x 92 mm, ja se on IP68-luokiteltu.

 

Toisen pään liittimet ovat suojaputkessa asennusta varten. Molemmat päät on numeroitu, joten oikean parin löytäminen on helppoa.

 

SM-tuotteiden mukana tulee automaattisesti kaapelin toiseen päähän asennettava 19” paneeli adaptereineen. Huomaathan, että OM3-tuotteissa paneeli adaptereineen pitää tilata erikseen.

 

SM 12- ja 24-kuituisille ja OM3 12-kuituisille varastopituuksille on olemassa sähkönumerot, jotka löytyvät oheisista taulukoista.

Mastojumpperit

Jumppereita on saatavilla Nokian suojakumilla. Kumi voi olla joko toisessa tai molemmissa päissä. Kaapeleiden kuorittu osuus on suojattu molemmista päistä armeerauksella. Varastostamme löytyy SM-jumppereita eri pituuksilla. Sen sijaan OM3-jumppereita emme toistaiseksi varastoi Nauvossa.

 

Oheisista taulukoista löytyvät tuotteiden sähkönumerot.

  • Antennikuitu, Naficon Liitin Oy
  • Antennikuitu, Naficon Liitin Oy
  • Antennikuitu, Naficon Liitin Oy

Mastojumpperit armeerauksella

Varastoimme myös armeerattuja jumppereita. Niissä on normaali LC-liitin, mutta kuorintapituus on erilainen, ja toisen pään kuidut on vahvistettu armeerauksella.

 

Oheisesta taulukosta näet tuotteiden sähkönumerot.

IP67-luokituksen liittimet

Myymme mastojumpperit, joiden molemmissa päissä on LC/UPC-liittimet. Toisessa tai molemmissa päissä on IP67-luokituksen suoja liittimille. IP67-liitin on yhteensopiva FullAXS-liittimen kanssa.

IP-RC-liitin

Lisäksi valikoimastamme löytyy IP-RC-liitin (7268200), joka on jälkiasennettava IP67-liitin. Se on yhteensopiva muun muassa Ericssonin antennien kanssa.

Meiltä myös työkalut ja tarvikkeet

RF-jumpperit

Myymme RF-jumpperit eli hedarilta (RRH) antenniin lähtevät koaksiaalikaapelit. Liittiminä tällä hetkellä on 4.3–10M, 7/16M, NM, 4.3–10MA, 7/16MA, NMA ja 7/16F. Kaapeli on taipuisaa 1/2” kaapelia. Kaapelin väri on musta, ja sen CPR-luokitus on B2ca d1, s1, -.

Kysy lisätietoja
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse