19” valmispaneelit häntäkaapeleilla

Paneelit voidaan varustaa valmiskaapelilla, jossa on kuituja 1:stä 192:een. Kaapelin pituus on vapaasti määritettävissä, mutta meillä on tietyt varastopituudet, joilla on sähkönumerot. Pääsääntöisesti valmispaneeleissa käytetään mustaa sisä- ulkomikrokaapelia, mutta tehdään myös jatkuvasti oranssista FZOMSU-SD/FZMSU kaapelista tuotteita. Myös sekakaapeleista (SM+MM) tehdään valmispaneeleita.

Ota yhteyttä Lataa esite 19" mekaniikan tuotteista!

Kirjoita teksti tähän

Paneelit kaapelilla
 

Paneelit voidaan varustaa valmiskaapelilla, jossa on 1–192 kuitua. Meiltä löytyy tiettyjä kaapeleiden varastopituuksia, mutta halutessasi kaapelin pituus on vapaasti määritettävissä. 

Pääsääntöisesti käytämme valmispaneeleissa mustaa sisä-ulkomikrokaapelia, mutta teemme jatkuvasti tuotteita myös oranssista FZOMSU-SD/FXMSU/FZMSU-kaapelista. Teemme valmispaneeleita lisäksi sekakaapeleista (SM+MM).

 

Yllä oikealla olevassa kuvassa 192-kuituinen yksimuotokaapeli (FZOMSU-SD) on päätetty kahteen 96-kuituiseen SC-paneeliin (2 U) SC/APC-liittimin.

 

CPR-luokkaan Cca kuuluvasta FZMSU-kaapelista valmistetaan nykyään myös kasvavassa määrin esiasennettuja häntäkaapeleita ja valmiskaapeleita.

 

Alta löytyvät kaapeleidemme varastopituuksien sähkönumerot.

Kysy lisätietoja
Embed PDFs in HTML
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.