CWDM​ 

CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) sijoittuu WDM-tekniikoissa tavallisien WDM:n ja DWDM:n väliin aallonpituusikkunoiden leveyden suhteen. DWDM:ssä (Dense Wavelength Division Multiplexing) aallonpituusikkunat ovat kapeampia ja WDM:ssä leveämpiä kuin CWDM:ssä. Usean eri aallonpituuden käyttäminen yhdessä ja samassa kuidussa on hyvä tapa moninkertaistaa kuidun siirtokapasiteetti.

Lataa esite tuotteista XGS-PON- ja GPON-verkon rakentamiseen! Katso yhteystietomme tästä

CWDM

WDM ja CWDM ovat passiivisia ”haaroittimia”, jotka yhdistävät (multipleksaus) ja erottelevat (demultipleksaus) useita eri aallonpituuksia eli värejä yhdessä kuidussa. Usean eri aallonpituuden käyttäminen yhdessä ja samassa kuidussa on hyvä tapa moninkertaistaa kuidun siirtokapasiteetti. Yleisimmät CWDM-moduulit ovat 8 + 1 + monitorointi ja 4 + 1 + monitorointi. Monitoroinnilla tarkoitetaan sitä, että yhdestä kuidusta otetaan 1–3 % tarvittaessa testaamisen käyttöön.

 

Normaalisti jokaisen aallonpituusikkunan leveys on 20 nm. Jos on tarvetta kapeammalle ikkunalle, niin myös tämä pystytään tekemään.

+1 tarkoittaa 1310 nm:n aallonpituuden kanavaa, joka on yleensä myös leveämpi eli 40 nm. Käytettävät aallonpituudet ovat 1270 ja 1610 nm:n välillä ITU G.694.2 -standardin mukaisesti. +2 tarkoittaa sitä, että 1310 nm:n ja 1550 nm:n kanavat ovat leveämpiä.

 

Tuotteiden tekniset tiedot ovat löydettävissä tämän linkin takaa.

 

Moduulia, johon on asennettu sekä demux- että mux-yksiköt, kutsutaan pääteasemaksi. Ohessa on kuva vastaavasta tuotteesta. Samaa moduulia käytetään sekä 5- että 9-kanavaisille moduuleille.

Moduuleja mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain 1 U korkeaan 19 tuuman laitekehikkoon.

NAF1000-mekaniikkaan on oma laitekehikkonsa, johon mahtuu yksi moduuli.

 

Lisätietoa CWDM-tuotteista saat meiltä – ota yhteyttä!

Yhteystiedot
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.