19” tyhjät paneelit

Paneeleista löytyy useampi versio erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin. Kaikki versiot ovat saatavilla sekä SC että LC versioina.

Ota yhteyttä Lataa esite 19" mekaniikan tuotteista!

Tyhjät paneelit

Paneeleita löytyy erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin. Kaikkia paneeleita on saatavilla sekä SC- että LC-versioina.

 

Paneeli ilman törmäyssuojaa
 

Paneelin syvyys on 145 mm tai 200 mm. Tuotenimessä on mainittu 200 mm, mikäli paneeli on sen syvyinen, muuten se on 145mm syvä.

 

1-48 SC - ja 1-96 LC -paneelien korkeus on 1 U. 96 SC / 192 LC -paneelista löytyy oma versio, jonka korkeus on 2 U – lisätietoa tästä tuotteesta on myöhemmin tällä sivulla.

 

Oheisesta taulukosta löytyvät ilman törmäyssuojaa olevien paneelien sähkönumerot.

Paneelit törmäyssuojalla

 

Törmäyssuojaa on kahta tyyppiä. Toisessa törmäyssuojassa on niin sanotut foam-vedonpoistajat, joihin on tehty hahlot kytkentäkaapeleita varten.

 

Oheisesta taulukosta löytyvät tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot.

Toinen törmäyssuojallinen malli on ilman foam-kumeja. Tässä törmäyssuojamallissa törmäyssuojan päädyt on ”kevennetty”. Ne voi halutessaan taivuttaa kaarelle, mikä auttaa kytkentäkaapelien asentamisessa. 

 

Oheisesta taulukosta löytyvät tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot.

Molemmat törmäyssuojat ovat 95 mm syviä, joten niiden kanssa paneelin kokonaissyvyydeksi tulee 240 mm.


Törmäyssuojan voi laskea alaspäin, jolloin paneelin alle tulee tilaa kytkentäkaapeleille. Alas laskettuna paneelin korkeus on 1 ½ U.

 

96 SC / 192 LC -paneeli
 

Valikoimastamme löytyy myös 2 U:n korkuinen paneeli, johon mahtuu joko 96 SC- tai 192 LC-liitintä. Syvyys näissä paneeleissa on hieman enemmän eli 187 mm. Paneelin runko on tehty kahdesta osasta. Paneelin yläosa on kiinnitetty neljällä ruuvilla alaosaan, minkä johdosta paneelia on helppo työstää. Jos irrottaa yläosan, alaosan voi tehdä ensin valmiiksi, ja kun se on valmis, voi ruuvata yläosan takaisin paikoilleen. Yläosan molemmissa takakulmissa on isot aukot kuituputkea varten. Paneelin takaseinää on ”kevennetty” aukkojen kohdalla, joten kuituputkea ei tarvitse pujottaa koko pituudelta. Oheisesta taulukosta löytyvät tuotteiden sähkönumerot.

Meiltä myös NAF1000-tuotteet
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.