Uutiset

Täältä löytyy tuoteuutuuksi ja Naficonin kuulumisia

Mikroputkien kiinnike C-kiskoon

Muovinen kiinnike mikroputkille. Keltainen kiinnike on 7 mm  mikroputkille, ruskea 12 mm mikroputkille ja violetti on 14 mm mikroputkille. Kiinnikkeet asennetaan jatkoskaapin C-kiskoon. Kiinnikkeet kiinnittyvät tukevasti C-kiskoon ja toisiinsa. Niitä on myös helppo lisätä jälkikäteen.

Lue lisää!

PICOFLOW RAPID

Kädessä pidettävä kuitupuhalluskone, joka toimii porakoneen kanssa. Täydellinen satunnaista työtä tekeville asentajille tai kokeneille asentajille, joiden on puhallettava lyhyt matka työn loppuun saattamiseksi. 

Lue lisää!

Koukkukiinnitteiset jaotinkotelot

Jatkoslevytelineeseen koukkukiinnikkein kiinnitettävä jaotinkotelo. Kotelon sisään on asennettu PLC-jakaja. Liittiminä on LC/APC liittimet. Myös 12LCA/MPO versio saatavilla.

Lue lisää!

Naficon toimii Fremco A/S:n kuitupuhalluskoneiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Lue lisää!

Naficon Liitin Oy on mukana 7.-9.2.2024 sähkömessuilla Jyväskylässä

Osastonumeromme on B104. Nähdään siellä!

Messukartta

Uusi NAF FTTH 24 metallijatko.  Päätylaipassa yksi pyöreä ja yksi ovaali läpivienti.

Pieni kokoinen jatko haponkestävästä teräksestä. Päätylaipassa yksi pyöreä ja yksi ovaali läpivienti.  Helppo tapa koota ja haaroittaa talokaapelit. Mitat 340 x 137 x 73 mm.  

Lisää jatkoja

NAF telekotelo Kuitupäätekotelo sähkökaappeihin

Valkoinen päätekotelo huoneistojakamoihin, jossa on riittävästi tilaa hitsauksille. Kotelossa on tilaa kahdelle SC-duplex / LC-quadruplex adapterille. Kotelon mitat ovat 115 x 120 x 18 mm

Lisää kuitu kotiin tuotteita

Lukollinen päätekotelo, mahdollisuus saada myös muissa väreissä

Valkoinen muovinen ulkopäätekotelo, jonka voi nopeasti asentaa vaikka ulos, toimistoon, kotiin tai tekniseen tilaan.  Se on kevyt ja kompakti, sisältäen siltikin riittävästi tilaa kuiduille.

Lisää kuitu kotiin tuotteita

Jatkoskaappi NAF Compact Jatkoskaappi pienten ulkokaappien sisälle

NAF Compact soveltuu erilaisten valokaapeleiden jatkamiseen ja haaroittamiseen pienissäkin ulkokaapeissa.

Mitat 500 x 250 x 170 mm (KxLxS)

Lisää jatkoskaappeja

Reaaliaikainen varastoseuranta häntä- ja kytkentäkuiduille ja jatkoille

Alla löytyvistä linkeistä voi seurata kyseisten tuotteiden saatavuutta reaaliaikaisesti. Jos varastot ovat vähissä, ne pyritään täydentämään nopealla aikataululla.

Uudet NAF FTTH 12 metallijatkot ovat saapuneet varastoon!

Kestävät ja pienet metalliset jatkot mekaanisilla läpivienneillä. Sisääntulot kolmelle talokaapelille tai mikroputkelle. Voi käyttää kaapelin haaroittamiseen tai suoraan jatkamiseen.

Lisää jatkoja

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa tästä helposti uutiskirjeemme!

* on pakollinen

Tutustu tuoteryhmiimme

19" mekaniikka

19" mekaniikka

19” mekaniikkaan meiltä löytyy oma ristikytkentäkaappi NAF19, paneelit, irrallinen törmäyssuoja, kuituohjaimia, horisontaalinen jatkoslevyteline, yhdistelmäkaappi ja paljon muuta.

NAF1000

NAF1000

NAF1000-tuoteryhmään kuuluvat ristikytkentäkaapit, jatkoskaapit ja valmismoduulit. Naficonin kaapit ovat väriltään ”Itämeren” sinisiä.

kuitu kotiiin, kotelot

Kuitu kotiin ja kotelot

Yhä kasvava tiedonsiirron tarve asettaa kovat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille. Kiinteä kuituyhteys on ainoa luotettava vaihtoehto, kun haluat varmistaa, että jokaiselle käyttäjälle riittää tarpeeksi tasaisesti toimivaa kaistaa. Naficon tarjoaa oivat ratkaisut yhteyden rakentamiseen.