Uutiset

Täältä löytyy tuoteuutuuksi ja Naficonin kuulumisia

Lukollinen päätekotelo, mahdollisuus saada myös muissa väreissä

Valkoinen muovinen ulkopäätekotelo, jonka voi nopeasti asentaa vaikka ulos, toimistoon, kotiin tai tekniseen tilaan.  Se on kevyt ja kompakti, sisältäen siltikin riittävästi tilaa kuiduille.

Lisää kuitu kotiin tuotteita

Reaaliaikainen varastoseuranta häntä- ja kytkentäkuiduille ja jatkoille

Alla löytyvistä linkeistä voi seurata kyseisten tuotteiden saatavuutta reaaliaikaisesti. Jos varastot ovat vähissä, ne pyritään täydentämään nopealla aikataululla.

Jatkoskaappi NAF Compact Jatkoskaappi pienten ulkokaappien sisälle

NAF Compact soveltuu erilaisten valokaapeleiden jatkamiseen ja haaroittamiseen pienissäkin ulkokaapeissa.

Mitat 500 x 250 x 170 mm (KxLxS)

Lisää jatkoskaappeja

Uudet NAF FTTH 12 metallijatkot ovat saapuneet varastoon!

Kestävät ja pienet metalliset jatkot mekaanisilla läpivienneillä. Sisääntulot kolmelle talokaapelille tai mikroputkelle. Voi käyttää kaapelin haaroittamiseen tai suoraan jatkamiseen.

Lisää jatkoja

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa tästä helposti uutiskirjeemme!

* on pakollinen

Tutustu tuoteryhmiimme

19" mekaniikka

19" mekaniikka

19” mekaniikkaan meiltä löytyy oma ristikytkentäkaappi NAF19, paneelit, irrallinen törmäyssuoja, kuituohjaimia, horisontaalinen jatkoslevyteline, yhdistelmäkaappi ja paljon muuta.

NAF1000

NAF1000

NAF1000-tuoteryhmään kuuluvat ristikytkentäkaapit, jatkoskaapit ja valmismoduulit. Naficonin kaapit ovat väriltään ”Itämeren” sinisiä.

kuitu kotiiin, kotelot

Kuitu kotiin ja kotelot

Yhä kasvava tiedonsiirron tarve asettaa kovat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille. Kiinteä kuituyhteys on ainoa luotettava vaihtoehto, kun haluat varmistaa, että jokaiselle käyttäjälle riittää tarpeeksi tasaisesti toimivaa kaistaa. Naficon tarjoaa oivat ratkaisut yhteyden rakentamiseen.