FTTA

FTTA

Eli kuitu antenniin tuotteet. Tällä hetkellä meiltä löytyy kuitu trunkkikaapelit ja trunkkikaapelin kotelosta radioille lähtevät jumpperikuidut. RF-kaapelit ovat saapuneet myös valikoimaamme.

Trunkkikaapelit

 

 

Trunkkikaapeleita saa SM ja OM3 kuiduilla 12- ja 24-kuituisena. Kaapelin toinen pää on valmiiksi asennettu koteloon. Kotelon kyljessä on kaksi läpivientiholkkia, joissa molemmissa on 6x6mm aukoitus. Eli koteloon voi kytkeä 12 mastojumpperia. Kotelon mitat ovat 255x180x92mm ja IP68 luokitettu

Toisen pään liittimet ovat suojaputkessa asennusta varten. Molemmat päät on numeroitu, joten oikean parin löytäminen on varsin helppoa.

SM tuotteiden mukana tulee automaattisesti kaapelin toiseen päähän asennettava 19”paneeli adaptereineen. OM3 tuotteissa tämä pitää tilata erikseen.

SM 12-ja 24-kuituisille ja OM3 12-kuituisille varastopituuksille on olemassa sähkönumerot. 

 

Mastojumpperit

 

 

 

Jumppereita on saatavilla Nokian suojakumilla. Kumi voi olla vain toisessa tai molemmissa päissä. Varastostamme löytyy SM jumppereita eri pituuksilla. OM3 jumppereita emme toistaiseksi varastoi Nauvossa.

Alla tuotteiden sähkönumerot.

 

Mastojumpperit armeerauksella

Varastoimme myös armeerattuja jumppereita. Näissä on normaali LC-liitin, mutta kuorintapituus on erilainen ja toisen pään kuidut on vahvistettu armeerauksella.

Alla näiden tuotteiden sähkönumerot.

 

IP67-luokituksen liittimet

Mastojumpperit, joiden molemmissa päissä on LC/UPC liittimet. Toisessa tai molemmissa päissä on IP67-luokituksen suoja liittimille. IP67-liitin on yhteensopiva FullAXS liittimen kanssa.

 

RF-jumpperit

Eli hedarilta (RRH) antenniin lähtevät koaksiaalikaapelit. Liittiminä tällä hetkellä on 4.3-10M, 7/16M, NM, 4.3-10MA, 7/16MA, NMA ja 7/16F. Kaapeli on taipuisaa 1/2” kaapelia. Kaapelin väri on musta ja sen CPR-luokitus on B2ca d1, s1,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuotteet

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja