19” mekaniikka

19” mekaniikkaan meiltä löytyy oma ristikytkentäkaappi NAF19, paneelit, irrallinen törmäyssuoja, kuituohjain, horisontaalinen jatkoslevyteline sekä yhdistelmäkaappi.

Ota yhteyttä

Tyhjät paneelit

Paneeleita löytyy erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin. Kaikkia paneeleita on saatavilla sekä SC- että LC-versioina.

 

Paneeli ilman törmäyssuojaa
 

Paneelin syvyys on 145 mm. 1-48 SC - ja 1-96 LC -paneelien korkeus on 1 U. 96 SC / 192 LC -paneelista löytyy oma versio, jonka korkeus on 2 U – lisätietoa tästä tuotteesta on myöhemmin tällä sivulla.

 

Oheisesta taulukosta löytyvät ilman törmäyssuojaa olevien paneelien sähkönumerot.

Paneelit törmäyssuojalla

 

Törmäyssuojaa on kahta tyyppiä. Toisessa törmäyssuojassa on niin sanotut foam-vedonpoistajat, joihin on tehty hahlot kytkentäkaapeleita varten.

 

Oheisesta taulukosta löytyvät tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot.

Toinen törmäyssuojallinen malli on ilman foam-kumeja. Tässä törmäyssuojamallissa törmäyssuojan päädyt on ”kevennetty”. Ne voi halutessaan taivuttaa kaarelle, mikä auttaa kytkentäkaapelien asentamisessa. 

 

Oheisesta taulukosta löytyvät tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot.

Molemmat törmäyssuojat ovat 95 mm syviä, joten niiden kanssa paneelin kokonaissyvyydeksi tulee 240 mm.


Törmäyssuojan voi laskea alaspäin, jolloin paneelin alle tulee tilaa kytkentäkaapeleille. Alas laskettuna paneelin korkeus on 1 ½ U.

 

96 SC / 192 LC -paneeli
 

Valikoimastamme löytyy myös 2 U:n korkuinen paneeli, johon mahtuu joko 96 SC- tai 192 LC-liitintä. Syvyys näissä paneeleissa on hieman enemmän eli 187 mm. Paneelin runko on tehty kahdesta osasta. Paneelin yläosa on kiinnitetty neljällä ruuvilla alaosaan, minkä johdosta paneelia on helppo työstää. Jos irrottaa yläosan, alaosan voi tehdä ensin valmiiksi, ja kun se on valmis, voi ruuvata yläosan takaisin paikoilleen. Yläosan molemmissa takakulmissa on isot aukot kuituputkea varten. Paneelin takaseinää on ”kevennetty” aukkojen kohdalla, joten kuituputkea ei tarvitse pujottaa koko pituudelta. Oheisesta taulukosta löytyvät tuotteiden sähkönumerot.

Meiltä myös NAF1000-tuotteet

Valmispaneelit

Tuotannostamme suuri osa on erilaisia 19” valmispaneeleita. Liittimet voivat näissä olla SC, LC tai FC. Teemme valmispaneeleita sekä UPC- että APC-hionnoilla.

 

Häntäpaneelit
 

Paneelit voidaan varustaa pelkillä hännillä, jolloin hitsaus tehdään paneelin sisällä.

 

Hännät paneelin sisällä ovat 1,5 m pitkiä, joten työvaraa on riittävästi. Paneelissa on myös mukana kuitujatkospidikkeet.

 

Oheisista taulukoista löytyy sähkönumeroluettelo häntäpaneeleista. Paneeleille ilman törmäyssuojaa ja törmäyssuojan kanssa on omat sähkönumeronsa.

  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet

Paneelit kaapelilla
 

Paneelit voidaan varustaa valmiskaapelilla, jossa on 1–192 kuitua. Meiltä löytyy tiettyjä kaapeleiden varastopituuksia, mutta halutessasi kaapelin pituus on vapaasti määritettävissä. 

  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet

Pääsääntöisesti käytämme valmispaneeleissa mustaa sisä-ulkomikrokaapelia, mutta teemme jatkuvasti tuotteita myös oranssista FZOMSU-SD/FXMSU-kaapelista. Teemme valmispaneeleita lisäksi sekakaapeleista (SM+MM).

 

Yllä oikealla olevassa kuvassa 192-kuituinen yksimuotokaapeli (FZOMSU-SD) on päätetty kahteen 96-kuituiseen SC-paneeliin (2 U) SC/APC-liittimin.

 

CPR-luokkaan Cca kuuluvasta FZMSU-kaapelista valmistetaan nykyään myös kasvavassa määrin esiasennettuja häntäkaapeleita ja valmiskaapeleita.

 

Alta löytyvät kaapeleidemme varastopituuksien sähkönumerot. FZOMSU-SD/FXMSU-kaapelituotteille ei ole omia sähkönumeroita, mutta toimitamme näitäkin tuotteita nopealla aikataululla eli päivässä tai kahdessa.

Kysy lisätietoja

Jakajapaneelit

Valikoimamme kattaa jakajille tarkoitetut mallit. Suoraan varastosta löytyvät seuraavat jaottimet: 1x2, 1x4, 1x8, 1x16 (oheisessa kuvassa), 1x32 (oheisessa kuvassa kahdella sisääntulolla) ja 1x64. Toimitamme näitä sekä SC- että LC-liittimillä.

 

Samoin kahdella sisääntulolla olevat jakajapaneelit kuuluvat vakiotuotteisiimme. Paneelien korkeus on 1 U, ja ne toimitetaan normaalisti ilman törmäyssuojaa. Halutessasi asennamme törmäyssuojan paikalleen.

Peruspaneeliin voi asentaa useamman jakajan. Lisäksi meillä on tarjolla useampia erikoismallisia paneeleja.

 

Oheisista taulukoista löytyvät jakajapaneelien sähkönumerot.

Oheisen kuvan paneelissa on kolme 1:32 jakajaa LC/APC-liittimillä (7269305).

 

Päätemoduulit asennetaan päätekehikkoon, johon niitä mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain. Päätekehikon korkeus on 1 U. Päätekehikko sopii suoraan 19” telineeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet

Tarvikkeet

Myymme irralliset törmäyssuojat, kuituohjaimet, horisontaaliset jatkoslevytelineet ja niihin sopivat yleiset jatkoslevyt.


Irrallisen törmäyssuojan voi kiinnittää helposti niin paneelin kuin laitteen eteen. Kiinnitys tapahtuu 19” räkkiin paneelin kiinnitysruuvien alle. Tuotteen sähkönumero on 7262197.

Kuituohjain koostuu foam-vedonpoistajista ja erillisestä törmäyssuojasta. Vedonpoistajat kiinnitetään 19” räkkiin ja väliin kiinnitetään kuituohjainlevy, jossa on matala törmäyssuoja. Kytkettäessä lisää kuituja kuituohjaimen voi ottaa helposti pois asennuksen ajaksi. Vedonpoistajat jäävät silti paikoilleen. Näin työskentely ei aiheuta haittaa jo asennetuille kuiduille, ja kuidut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Tuotteen sähkönumero 7268465.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet
  • 19” mekaniikka | Varastostamme paneelit ja muut tarvikkeet

Horisontaalinen jatkoslevyteline 19” telineeseen ja 96-kuituinen jatkoslevy

19” kaapissa tehtäviä jatkoksia varten löytyy valikoimastamme oma paneeli. Telineeseen on helppo tuoda jatkoslevyt, sillä sivuilta löytyy riittävän suuret aukot. Levyt mahtuvat läpi. Telineeseen mahtuu kuusi 48-kuituista tai neljä 96-kuituista jatkoslevyä. Telineen korkeus on 2 U. Tuotteen sähkönumero on 7263319.

Jatkoslevy 96
 

Hyllystä löytyy myös nyt jatkoslevy 96 kuidulle. Perusrakenne on sama kuin 48-kuituisessa, mutta korkeutta on hieman enemmän. Jokaiseen jatkospidikkeen uraan menee neljä hitsauspilliä päällekkäin. Tuotteen sähkönumero on 7269282.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

NAF19-ristikytkentäkaappi

NAF19 on 900 mm leveä ja 300 mm syvä ristikytkentään tarkoitettu 19” mekaniikan kaappi. Kaappia saa sekä 2000 mm että 2200 mm korkeana. Kaapissa on otettu huomioon kytkentäkaapelien hallittu asentaminen. Rakenteeltaan kaappi on hyvin yksinkertainen ja siinä ei ole liikkuvia osia.


2000 mm:n kaapin kapasiteetti on 40 U:ta ja 2200 mm:n 44 U:ta eli SC-liittimiä mahtuu pienempään kaappiin 1920 kappaletta ja isompaan 2112 kappaletta. LC-liittimiä on mahtuu kaksinkertainen määrä SC-liittimiin verrattuna.

Kaappiin on saatavissa myös jatkoslevyteline jatkoslevyjä varten, jos kaapelien hitsaukset pitää saada samaan kaappiin. Jatkoslevytelineeseen mahtuu 32 48-paikkaista jatkoslevyä eli 1536 hitsausta. Jatkoslevyteline vie 5 U:ta kaapin kapasiteetista. Kaapin vasemmasta laidasta löytyy kiinnitys- ja maadoitusraudat kaapissa tehtävää hitsausta varten.


Oheisessa taulukossa on esitetty eri versioiden ja tarvikkeiden sähkönumerot.

Kysy lisää

Yhdistelmäkaappi

Kaappi on 1000 mm leveä ja perusmalli 600 mm syvä. Kaappia saa tilauksesta myös 800 mm:n syvyisenä. Korkeusvaihtoehdot ovat tutut 2000 mm ja 2200 mm.


Kaapin vasemmassa reunassa on kolmessa tasossa kiinteät paikat jatkoslevyille. Yhteen tasoon mahtuu 10 kappaletta 48-paikkaisia jatkoslevyjä, joten yhteensä kaappiin mahtuu 30 jatkoslevyä eli 1440 hitsausta. Kaapin oikeassa reunassa on kytkentäkaapelien hallintaa varten ”kieputuspylpyrät”.

Yhdestä paketista löytyy kaikki tarvittava eli aktiivilaitteet, RK-paneelit, hitsaukset ja kytkentöjen hallinta. Kaappia käytettäessä ei tarvita erillistä jatkoskaappia, jolloin kustannukset ja tilantarve ovat pienemmät. Kaapin saa ovilla ja seinillä tai ilman niitä.

 

19" yhdistelmäkaapin, NAF 19YK:n, sähkönumero on 7263202. Kaapin mitat ovat 1000 x 800 x 2000 mm (L x S x K).

Pyydä lisätietoja
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse