19" Mekaniikka

19” mekaniikkaan meiltä löytyy oma ristikytkentäkaappi NAF19, paneelit, irrallinen törmäyssuoja, kuituohjain, horisontaalinen jatkoslevyteline sekä yhdistelmäkaappi.

 

Tyhjät paneelit

Paneeleista löytyy useampi versio erilaiseen tarpeisiin ja kohteisiin. Kaikki versiot ovat saatavilla sekä SC että LC versioina.

  • Paneeli ilman törmäyssuojaa

Paneelin syvyys on 145mm. 1-48 SC ja 1-96 LC paneelin korkeus on 1U. 96 SC/192 LC paneelista löytyy oma versio, jonka korkeus on 2U. Siitä lisätietoa alempana tällä sivulla.

Alla tyhjien paneelien ilman törmäyssuojaa sähkönumerot:

 

 

 

  • Paneelit törmäyssuojalla

Törmäyssuojaa on kahta tyyppiä. Toisessa törmäyssuojassa on ns. foam vedopoistajat, joissa on tehty hahlot kytkentäkaapeleita varten.

 

Alla tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot:

 

 

Toinen törmäyssuojallinen malli on ilman foam-kumeja. Tässä törmäyssuojamallissa on törmäyssuojan päädyt ”kevennetty”, joten ne voi halutessa taivuttaa kaarelle, joka taas auttaa kytkentäkaapelien asentamisessa. 

 

Alla tämän mallin tyhjien paneelien sähkönumerot:

Molemmat törmäyssuojat ovat 95 mm syviä, joten niiden kanssa paneelin kokonaissyvyydeksi tulee 240 mm.

Törmäyssuojan voi laskea alaspäin, jolloin paneelin alle tulee tilaa kytkentäkaapeleille. Alas laskettuna paneelin korkeus on 1 ½ U.

  • 96 SC/192 LC paneeli

Valikoivastamme löytyy myös 2U korkea paneeli, johon mahtuu joko 96 SC tai 192 LC liitintä. Syvyys näissä paneeleissa on hieman enemmän, 187mm.Paneelin runko on tehty kahdesta osasta. Paneelin yläosa on kiinnitetty neljällä ruuvilla alaosaan. Näin paneeli on helppo työstää. Irroittaa yläosan, niin voi tehdä alaosan ensin valmiiksi ja kun se on valmis, ruuvaa yläosan takaisin paikoilleen. Yläosan molemmissa takakulmissa on isot aukot kuituputkea varten. Aukkoja kohdalla on paneelin takaseinä ”kevennetty”, joten kuituputkea ei tarvitse pujottaa koko pituudelta, vaan ne voi viedä takaa suoraan sisään.  Alla sähkönumerot:

 

 

 

Valmispaneelit

Iso osa meidän tuotannosta on erilaisia 19” valmispaneeleita. Liittimet voivat olla SC, LC, FC. Sekä UPC- että APC-hionnalla.

  • Häntäpaneelit

Paneelit voidaan varustaa pelkillä hännillä, jolloin hitsaus tehdään paneelin sisällä

Hännät paneelin sisällä ovat 1.5m pitkiä, joten työvara on riittävä. Paneelissa on myös mukana kuitujatkospidikkeet.

Alla sähkönumero luettelo häntäpaneeleista. Sähkönumerot ovat erikseen paneeleille sekä ilman että törmäyssuojan kanssa. 

 

 

  • Paneelit kaapelilla

Paneelit voidaan varustaa valmiskaapelilla, jossa on kuituja 1:stä 192:een. Kaapelin pituus on vapaasti määritettävissä, mutta meillä on tietyt varastopituudet joilla on sähkönumerot.

Pääsääntöisesti valmispaneeleissa käytetään mustaa sisä- ulkomikrokaapelia, mutta tehdään myös jatkuvasti oranssista FZOMSU-SD/FXMSU kaapelista tuotteita. Myös sekakaapeleista (SM+MM) tehdään valmispaneeleita.

 

Yllä olevassa kuvassa on päätetty 192-kuituinen yksimuotokaapeli (FZOMSU-SD) kahteen 96-kuituiseen SC-paneeliin (2U) SC/APC-liittimin.

CPR-luokkaan Cca kuuluvasta FZMSU-kaapelista valmistetaan nykyään myös kasvavassa määrin esiasennettuja häntäkaapeleita ja valmiskaapeleita.

Alla sähkönumerot varastopituuksista. FZOMSU-SD/FXMSU kaapeli tuotteille ei ole sähkönumeroita, mutta näitä tuotteita saa lähes yhtä nopeasti, eli päivässä kahdessa.

 

 

 

 

Jakajapaneelit

Valikoimaan kuuluu tietysti jakajille tarkoitetut mallit. 1x2, 1x4, 1x8, 1x16 (alla kuvassa), 1x32(alla kuvassa 2 sisääntulolla) ja 1x64 jaottimet sekä SC- että LC-liittimillä löytyy suoraan varastosta. Samoin kahdella sisääntulolla olevat jakajapaneelit kuuluvat vakiotuotteisiin. Näiden paneelien korkeus on 1U ja toimitetaan normaalisti ilman törmäyssuojaa. Halutessa törmäyssuoja asennetaan paikoilleen.

Jakajapaneelit

Useamman jakajan asentaminen onnistuu peruspaneeliin ja tämän lisäksi meillä on useampia erikoismallisia paneeleja. 

Alla jakajapaneelien sähkönumerot: 

 

Yllä olevan kuvan paneelissa on kolme 1:32 jakajaa LC/APC-liittimillä (7269305).

Päätemoduulit asennetaan päätekehikkoon, johon niitä mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain. Päätekehikon korkeus on 1U. Päätekehikko sopii suoraan 19” telineeseen.

 

Tarvikkeet

Tarvikkeina meiltä löytyy irrallinen törmäyssuoja, kuituohjain ja horisontaalinen jatkoslevyteline sekä siihenkin sopivat yleiset jatkoslevyt

Irrallisen törmäyssuojan voi helposti kiinnittää niin paneelin kuin laitteen eteen. Kiinnitys tapahtuu 19” räkkiin paneelin kiinnitysruuvien alle. Tämän tuotteen sähkönumero on 7262197.

 

Törmäyssuoja 

Kuituohjain koostuu foam-vedonpoistajista ja erillisestä törmäyssuojasta. Vedonpoistajat kiinnitetään 19” räkkiin ja näiden väliin kiinnitetään kuituohjainlevy, jossa on matala törmäyssuoja. Kytkettäessä lisää kuituja, niin kuituohjaimen voi ottaa helposti pois asennuksen ajaksi ja vedonpoistajat jäävät silti paikoilleen. Näin työskentely ei häiritse jo asennettuja kuituja ja kuidut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Sähkönumero 7268465. 

 

Horisontaalinen jatkoslevyteline 19” telineeseen ja 96-kuituinen jatkoslevy

Jos on tarve tehdä jatkoksia 19” kaapissa, niin nyt myös Naficonilta löytyy oma paneeli tätä tarkoitusta varten. Tähän telineeseen on helppo tuoda jatkoslevyt, koska sivussa oleva aukko on tarpeeksi suuri, jotta levyt mahtuvat sen läpi. Telineeseen mahtuu 6kpl 48 kuituista tai 4kpl 96 kuituista jatkoslevyä. Telineen korkeus on 2U. Tuotteen sähkönumero on 7263319.

 

 

 

Jatkoslevy 96

Hyllystä löytyy myös nyt jatkoslevy 96-kuidulle. Perusrakenne on sama kuin 48-kuituisessa, mutta korkeus on hieman enemmän. Jokaiseen jatkospidikkeen uraan menee 4 hitsauspilliä päällekkäin.

Tuotteen sähkönumero on 7269282.

 

NAF19 Ristikytkentäkaappi

NAF19 on 900mm leveä ja 300mm syvä ristikytkentään tarkoitettu 19” mekaniikan kaappi. Kaappi saa sekä 2000mm ja 2200mm korkeana. Kaapissa on otettu huomioon kytkentäkaapelien hallittu asentaminen. Rakenteeltaan kaappi on hyvin yksinkertainen, ei liikkuvia osia.

2000mm kaapin kapasiteetti on 40U:ta ja 2200mm 44U:ta, eli SC-liittimiä 1920kpl ja 2112kpl. LC-liittimillä tuplamäärä.

NAF19 Ristikytkentäkaappi

Kaappiin on saatavilla myös jatkoslevyjä varten jatkoslevyteline, jos kaapelien hitsaukset pitää saada samaan kaappiin. Jatkoslevytelineeseen mahtuu 32 48-paikkaista jatkoslevyä, eli 1536 hitsausta. Jatkoslevyteline vie 5U:ta kaapin kapasiteetista. Jos hitsaukset tehdään tässä kaapissa, niin tätä varten kaapin vasemmasta löytyy kiinnitys- ja maadoitusraudat.

Alla on eri versioiden ja tarvikkeiden sähkönumerot:

 

  

 

Yhdistelmäkaappi

Kaappi on 1000mm leveä ja perusmalli on 600mm syvä. Saa tilauksesta myös 800mm syvänä. Korkeusvaihtoehdot ovat tutut 2000m ja 2200mm.

Tässä kaapissa vasemmassa reunassa on kolmessa tasossa kiinteät paikalla jatkoslevyille. Yhteen tasoon mahtuu 10kpl
48-paikkaista jatkoslevyjä, joten yhteensä 30 jatkoslevyä eli 1440 hitsausta. Kaapin oikeassa reunassa on kytkentäkaapelien hallintaa varten ”kieputuspylpyrät”.

Tässä kaapissa on yhteen pakettiin sisälletty kaikki mitä tarvitaan. Aktiivilaitteet,
RK-paneelit, hitsaukset ja kytkentöjen hallinta, kaikki yhdessä paketissa. Tätä kaappia käytettäessä ei tarvitse erikseen jatkoskaappia, eli kustannukset ja tilantarve ovat pienemmät.

Kaapin saa normaalisti ovilla ja seinillä sekä ilman mitään näistä.

19" yhdistelmäkaapin, NAF 19YK:n, sähkönumero on 7263202. Kaapin mitat ovat 1000x800x2000mm (LxSxK).

tuotteet

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja