Jakajat, CWDM, GPON,vaimentimet​

JAKAJAT

Meiltä löytyy varastosta PLC-jakajia sekä liittimillä (SCA ja LCA) että ilman liittimiä. Kaikissa jakajissa on 900um hännät ja niiden pituus on 1.5m. Jakosuhteet ovat 1x2:sta 1x64:een. Alla on linkki jakajien datalehdelle, josta löytyy kaikki tekniset tiedot, vaimennusarvot, jakajien fyysinen koko, jne.

http://www.naficon.fi/tekniset_tiedot.html

​Kauttamme saa myös jakajat kahdella sisääntulolla. Paneelimme etulevy on myös suunniteltu tätä vaihtoehtoa varten myös.

Alla sähkönumerot varastotuotteille. Lisätietoa valmiiksi eri koteloihin asennutuista jakajista saat tuoteryhmien omilta sivuilta. 

 

 

 

 

 

CWDM

WDM ja CWDM ovat passiivisia ”haaroittimia”, jotka yhdistävät (multipleksaus) ja erottelevat (demultipleksaus) useita eri aallonpituuksia, värejä, yhdessä kuidussa. Usean eri aallonpituuden käyttäminen yhdessä ja samassa kuidussa on hyvä tapa moninkertaistaa kuidun siirtokapasiteetti. Yleisimmät CWDM moduulit ovat 8+1+monitorointi ja 4+1+monitorointi. Monitorointi tarkoitetaan sitä, että yhteen kuituun otetaan 1–3% tarvittaessa testaamisen käyttöön.

Normaalisti jokaisen aallonpituus -ikkunan leveys on 20nm. Jos on tarve kapeammalle ikkunalle, niin tämä pystytään tekemään.

+1 tarkoittaa 1310nm aallonpituuden kanavaa, joka on yleensä myös leveämpi eli 40nm.  Käytettävät aallonpituudet ovat 1270 ja 1610nm:n välille ITU G.694.2 standardin mukaisesti. +2 tarkoittaa, että sekä 1310nm:n ja 1550nm:n kanavat ovat leveämpiä.

Tekniset tiedot ovat löydettävissä tämän linkin kautta.

 

Moduulia, johon on asennettu sekä demux/mux yksiköt, kutsutaan pääteasemaksi. Alla kuva tuotteesta. Samaa modulia käytetään sekä 5- että 9-kanavaisille moduuleille. 

Näitä moduuleja mahtuu kaksi kappaletta rinnakkain 1U korkeaan 19 tuuman laitekehikkoon.

NAF1000 mekaniikkaan on oma laitekehikkonsa, johon mahtuu yksi moduuli. 

 

Lisätietoa CWDM tuotteista saat meiltä. 

PON-WDM

GPON-verkon rakentamiseen tarvittavia PON-WDM moduuleja pidämme myös varastossa. Voimme asentaa näitä NAF1000, 19” paneelin ym muihin koteloihin.

Alla kuva paneelista, joka on nimenomaan suunniteltu tätä varten. Siihen mahtuu 1-16kpl SCA PON-WDM:iä. LC-liittimillä kapasiteetti tuplaantuu. Paneelin sähkönumero, johon on asennettu 16 kpl PON-WDM:iä, on 7263116.

Alla PON-WDM tuotteiden tekniset tiedot.

 

VAIMENTIMET

Joskus tarvitaan erillistä passiivista vaimentamaan tehoa. Tähän tarpeeseen käytetään yleensä adapterivaimentimia. Yleisesti 1-5dB vaimentimia käytetään desibelin välein. 5dB:stä ylöspäin vaimennusväli on 5dB:tä.

 

Adapterivaimentimet ovat lähes poikkeuksetta uros/naaras mallia. Alla luettelo vaimentimista joita meiltä löytyy varastosta.

tuotteet

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja