YJT ja ODF 3x8 / 4x6

YJT

Yleisjakoteline, joka on samalla hammasjaolla kuin LSA rima. 

​Tähän rimaan kuuluvia koteloita kutsutaan liitinlevyiksi, LL. Näitä liitinlevyjä saa tyhjänä, hännillä tai kaapelilla. Liittimet voivat olla joko SC tai LC, molemmilla hionnoilla, UPC ja APC.

Pienimpään koteloon mahtuu 1-12 SC ja 1-24 LC liitintä. Tämä kotelo vie kolme hammaspaikkaa. Suurimpaan koteloon mahtuu 48 SC:tä ja 96 LC-liitintä. Tämä paketti ottaa 12 hammaspaikkaa.

 

Kaapelina liitinevyissä käytetään joko mustaa ohutta (HBBX) tai oranssia hieman paksumpaa (FZOMSU-SD tai FZMSU) sisä-/ ulkokaapelia.

Jokaista 12 SC/ 24 LC liitintä kohden on vedopoistaja kotelon oikeassa kyljessä. Jokaisen adapteririvin alla on merkintälista.

Häntä liitinlevyissä häntien pituus on 3.5m ja hännät ovat putkitettu siten, että jokaisessa putkessa on 6 eriväristä häntää. Suojaputken pituus on 2m.

Myös näissä tuotteissa meillä on tietyt varastopituudet. joiden sähkönumerot löytyy sivun lopussa olevasta taulukosta. Muut pituudet myös saatavilla joustavalla toimitusajalla.

Liitinlevy koteloita saa myös valmiiksi jakajilla. SC-liittimillä suurin jakaja on 1x32 ja LC-liittimellä 1x64. Näille tuotteille ei ole olemassa sähkönumeroita. Näistä tuotteista saat lisätietoa kysymällä meiltä. Alla olevassa taulukossa on ne tuotteet, joilla on oma sähkönumero.

ODF 3x8 ja 4x6

Valmistamme TT-192 (3x8) ja TT-120(4x6) telineisiin valmiskoteloita sekä hännillä että kaapeleilla. SC-liittimillä yhden koteloin maksimi liitinmäärä on 24kpl ja LC-liittimellä 48kpl. Näihin koteloihin voidaan myös asentaa jakajia.

 

LC-liitintä voi käyttää TT-192 telineessä vain omalla etulevyllä (ODF 3x16). Tämä johtuu siitä, että LC adapterit pitää olla hieman erillään toisistaan, jotta LC kytkentäkaapelit pystytään kytkemään. LC-liittimien kiinnikkeet eivät mahtuisi paikoilleen, jos adapterit olisivat kiinni toisissaan.

 

ODF 3x8 ja 4x6 tuotteissä käytetään samoja kaapeleita kuin liitinlevyissä. Varastotuotteiden sähkönumerot löytyy alla olevasta taulukosta. Ja jälleen kerran, muut pituudet pyydettäessä joustavalla toimitusajalla. 

 

ODF 3x8 ja 4x6 tuotteiden sähkönumerot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuotteet

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja