Tuotteet

Häntä- ja kytkentäkuidut

LCA/ 12SMT 1.5M COLOR SET

Enter your text here

Enter your text here

Product:

LCA/ 12SMT 1.5m color set

Naficon pigtails are easy to strip and handle. This enables fast installation. Each connector are measured and checked with video microscope. This guarantees that all products are clean and can be safely used. Pigtails are available single, 6 and 12 color set.

LC/MU 1SMT

Enter your text here

Enter your text here

Product:

LC/MU 1SMT

Naficon patch cords are very flexibly in installation. Beside of flexibly fiber, we use flexibly bending booths. This flexibly booth means, that you can bend the booth to that position what you need. This bending can be done from straight to angle and back several times. Also in patch cords, each connector are measured and checked with video microscope. This guarantees that all products are clean and can be safely used.

CABLE ASSEMBLE SC/SC MICROCABLE 24SMT

Enter your text here

Enter your text here

Product:

cable assemble SC/SC microcable 24SMT

Using cable assemblies is an efficient way to save time and money. First of all, splicing work on the field is not needed, because the termination is already done in our production. Both ends are inside of  a protective tube, ehich also servers as a pulling eye during installation. The length is what is needed. For this there is several cable alternatives. 

Product catalogue with more specific information coming soon!

 

HÄNTÄKUIDUT

 

Valmistamme sekä yksi- että monimuoto häntäkuituja. Meiltä löytyy kaikki
yleisimmät liittimet:

 

 • SC, UPC ja APC

 • LC, UPC ja APC

 • FC, UPC ja APC

 • ST UPC

 • MU, UPC ja APC

 

Monimuodossa löytyy kaikki kuitutyypit, eli OM1 (GK), OM3 ja OM4. OM1 tuotteissa liittimen väri on beige, OM3 aqua ja OM4 magenta. Varastotuotteiden pituus hännille on 1.5m, mutta valmistetaan tarpeen mukaan myös muita pituuksia. Häntäkuidut on pakattu yksittäin omaan pussiinsa.

7264076 Häntäkuitu SC/- 1GKT 1.5m​

Yksimuoto hännissä valmistamme yksittäisten häntien lisäksi 6- ja 12-värin sarjoja. Varastotuotteiden pituus on 1.5m ja 3.5m. 3.5m 6-värin sarjoja varastoimme myös valmiiksi asennusputkessa. Samoin kuin monimuodot, sekä yksittäiset että värisarjat pakataan yksittäin omiin pusseihin. Yksimuoto tuotteissa liittimien väri on standardien mukaiset, UPC sininen ja APC vihreä. Liitos- ja takaisinheijastusvaimennus mitataan kaikista yksimuoto häntäkuiduista. ​

7262998 LC/- 1OM3T 1.5m​

 7264582 SCA/- 12SMT 1.5m​

 

KYTKENTÄKUIDUT

Kuten häntäkuiduissa, niin myös kytkentäkaapeleissa valmistamme sekä monimuoto- että yksimuototuotteita.  Kaikki MM ja SM tuotteet tarkistetaan videomikroskoopilla. Tämän lisäksi SM tuotteista mitataan liitos- ja takaisinheijastusvaimennus. Liittimien värikoodaus on tietysti sama kuin häntäkuiduissa.

Kytkentäkaapelien molemmissa päissä on tuotteen sarjanumero, joka auttaa löytämään vastaavat päät kun kytkentöjä on runsaasti.

Kytkentäkaapeli tyypit ovat simplex, duplex  ja ovaaliduplex.  Simplexissä on yksi kuitu, duplexissa kaksi kuitua. Ovaaliduplexissa on normaalin duplexin ympärillä ylimääräinen yhtenäinen ovaali vaippa. Kytkentäkaapelien halkaisija on 2mm. Tarvittaessa voimme toimittaa myös 3mm halkaisijalla.

Alla eri tyyppien merkintätavat:

Simplex

 • FMS 1SMT
 • FMS 1GKT, (=OM1)
 • FMS 1OM3T
 • FMS 1OM4T

7264852 SCA/LCA FMS 1SMT 1m​

 

Duplex

 • FMS 2SMT
 • FMS 2GKT, (=OM1)
 • FMS 2OM3T
 • FMS 2OM4T

 

7262015 SC/LC FMS 2SMT 2m​

Ovaaliduplex

 • FMMS 2SMT
 • FMMS 2GKT, (=OM1)
 • FMMS 2OM3T
 • FMMS 2OM4T

 

7262015 SC/LC FMS 2SMT 2m​

Kaikki meidän kytkentäkaapelit on varustettu säädettävällä taivutussuojalla. Taivutussuoja voi kääntää useampaan kertaan haluttuun asentoon portaattomasti. Tämä ominaisuus auttaa kytkentäkaapelien kestävyyttä ja vähentää vaaraa, että kuidut jäävät ahtaassa kaapissa oven väliin. Myös asennukset ovat paljon selkeämmät ja siistimmät käytettäessä säädettäviä taivutussuojia.

Kytkentäkaapeli ”suorana”​

Kytkentäkaapeli taivutettuna​

DUPLEX kytkentäkaapeleihin on saatavissa myös duplex-liitin. Tässä liittimet ovat kiinni toisissaan pienellä nipsulla. ’

Varastostamme on lähes 15 000 kytkentäkaapelia eri liitin- ja kaapeli vaihtoehdoilla. Varastopituudet ovat simplex ja duplex tuotteilla 1m, 2m, 3m, 5m, 7.5m, 10m ja 15m. Ovaaliduplex tuotteissa peruspituudet ovat 5m, 7.5m, 10m, 15m ja 20m.

Tottakai, kun meillä on oma tuotanto edelleen myös Suomessa, niin muut pituudet pystytään tekemään erittäin nopealla toimitusajalla. Pituudet ovat vapaasti määritettävissä.

Tuotenimikkeet muodostetaan seuraavasti:

liitin/liitin-kaapelityyppi-pituus. Esimerkiksi SC/LCA FMS 2SMT 8m. Duplex kytkentäkaapeli, jonka toisessa päässä on SC-UPC ja toisessa LC-APC liittimet. Pituus on 8m.

Kaikille varastotuotteille löytyy sähkönumerot

 

LC UNIBOOT KYTKENTÄKUIDUT

Valmistamme myös LC uniboot kytkentäkaapeleita. Näissä on yhden 2-millisen vaipan sisällä kaksi kuitua ja liittimet ovat kiinni toisissaan omalla mekaniikalla. Uniboot kytkentäkaapelien käyttö puolittaa kaapelien viemän tilan. Kysy lisää meiltä.

 

 

Product catalogue with more specific information coming soon!

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

This field is required.

Lisätietoja

This field is required.