uutiset

Tuoreimmat kuulumiset ja tapahtumat

NAF jatkos perhe on nyt valmis ja laajentunut OPGW jatkolla. 

Helmikuu 26, 2020


Naficonin NAF jatkosperhe on nyt valmis ja tuotteita on saatavilla varastosta. Jatkosperheeseen kuuluu uutena tulokkaana myös OPGW jatko. 

Naficonin NAF jatkosperhe on nyt valmis ja tuotteita on saatavilla varastosta. Jatkosperheeseen kuuluu uutena tulokkaana myös OPGW jatko. Tämä jatko soveltuu hyvin myös rantajatkoksi vesistökaapelien jatkamiseen maakaapeliin. 

Lisää tästä voit lukea ja muista meidän jatkoista voit lukea meidän ”jatkot” tuotelokeron kautta, https://www.naficon.fi/jatkot.html

 

 

 

 

NAF19 ristikytkentäkaappi nyt sekä oikea- että vasenkätisenä

Marraskuu 11, 2019

Nyt voit valita NAF19 ristikytkentäkaapin kytkentäkaapelien hallintaosan joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

Ristikytkentäkaappien asennuksessa pitää ottaa aina huomioon kaapelien tuonti. Joskus tuonti asettaa haasteita, koska yleensä ristikytkentäkaapeissa on vakiona kaapelien sisääntuonti aina samalla puolella.

Nyt meidän NAF19 kaapissa voit valita sisääntuonnin/kytkentäkaapelien hallinnan puolen ja näin helpottaa laitetilojen suunnittelua. Ja mikä parasta, niin riippumatta kummalle puolelle haluat kytkentäkaapelien hallintaosa, on kaappien toimitusaika sama. Sekä oikea- että vasenkätisiä kaappeja pidetään varastossa.

 

 

 

 

Horisontaalinen jatkoslevyteline 19” telineeseen ja 96-kuituinen jatkoslevy

Syyskuu 2, 2019

Jos on tarve tehdä jatkoksia 19” kaapissa, niin nyt myös Naficonilta löytyy oma paneeli tätä tarkoitusta varten. Tähän telineeseen on helppo tuoda jatkoslevyt, koska sivussa oleva aukko on tarpeeksi suuri. Telineeseen mahtuu 6kpl 48 kuituista ja 3kpl 96 kuituista jatkoslevyä. Telineen korkeus on 2U.

Horisontaalinen jatkoslevyteline

Jatkoslevyteline 3

 

Jatkoslevy 96

Hyllystä löytyy myös nyt jatkoslevy 96-kuidulle. Perusrakenne on sama kuin 48-kuituisessa, mutta korkeus on hieman enemmän. Jokaiseen jatkospidikkeen uraan menee 4 hitsauspilliä päällekkäin.

Tuotteen sähkönumero on 7269282.

 

 

 

 

 

Uudet jatkokset ja sekä talokaapeli- että yleisjatkoksen asennusohjeet

Elokuu 26, 2019

Ensimmäiset talokaapeli- ja yleisjatkokset on nyt asennettu. Kokemukset ovat olleet hyviä. Näiden jatkosten asennusohjeet löytyy nyt meidän kotisivuilta kohdasta tekniset tiedot ja ohjeet. ”Tähän pitää laittaa sitten linkki sinne tekniset tiedot sivulle.” lisäksi meille tulee tässä elokuussa kaksi uutta jatkosta, NAF 384 jatkoskotelo ja NAF mini-yleisjatkos.

NAF 384 jatkoskotelo:

 • Huppujatkos
 • Jopa 432 kuidun hitsaamiseen
 • Koteloa voidaan käyttää kylkiotoissa
 • Sisällä olevassa telineessä reitys sekä 48- että 96-kuituisille jatkoslevyille
 • Materiaali happoterästä
 • Mitat 457 x 210 x 175mm
 • Sivussa kolme ovaalia läpivientiä
 • Kutisteettomat läpiviennit
 • Tiiveys IP68
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

 

NAF mini-yleisjatkos:

 • Huppujatkos
 • 12 kuidun hitsaamiseen
 • Materiaali happoterästä
 • Mitat 409 x 182 x 94mm
 • Päädyssä yksi kutisteeton ovaali läpivienti
 • Tiiveys IP68
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

 

 

Armeeratut kytköskaapelit

Maaliskuu 26, 2019

"Normaaleja kytkentäkaapeleita asennetaan yhä haastavimpiin olosuhteisiin. Silloin tällöin tavalliset 2mm kuidut eivät vain ole tarpeeksi kestäviä. Tähän on ratkaisuna armeeratut kytkentäkaapelit.

Armeeratuissa kytkentäkaapeleissa 2mm kuidut suojataan erikseen joustavalla metalliputkella. Tämä metalliputki suojaa erinomaisesti kovalta käsittelyltä ja haastavilta olosuhteilta. Kuitujen kuorinta ja näin metalliputkien pituus on vapaasti määritettävissä."

Uniboot kytkentäkaapelit

Tammikuu 8, 2019

Jos käytössä on duplex kytkentäkaapelit ja rupeaa tulemaan ahdasta kytkentöjen kanssa, niin meiltä löytyy siihen ratkaisuna Uniboot tuotteet. Näissä on yhden 2-millisen kytkentäkaapelin sisällä kaksi kuitua ja liittimet ovat kiinni toisissaan. Ja näissä meidän valmistamissa tuotteissa polarisaation kääntäminen on erittäin helposti tehtävissä. Lue lisää täältä

 

 

Pölysuojatut adapterit

Marraskuu 28, 2018

Olemme ottaneet valikoimaamme pölysuojatut adapterit. Näissä adaptereissa ei tarvita ollenkaan suojahattuja, vaan pölytiiviys ja lasersuoja on toteutettu adapterin sisällä olevalla”shutter” levyllä. Liitin ei saa kontaktia tähän shutteriin asennuksen aikana. Alla kuvasarja kytkennästä.

Alla olevasta kuvasta selviää myös se, että vaikka näissä pölysuojatuissa on estetty laserin silmäkontakti, niin adapteri sisäosan reunojen kautta pystyy näkemään näkyvän valon punaisen valon. Tämä helpottaa kytkentöjen tarkistamista.

Hybridikaapelit CAT6+4SMT

Kesäkuu 26, 2018

Meiltä saa nyt tuotannosta nopealla toimitusajalla CAT6+4SMT hybridikaapeleita, joista toinen pää on valmiiksi asennettu koteloon. Pituudet tarpeen mukaan. Kaapeleita saa myös niin, että molemmat päät ovat valmiina päätetty tai vain kuidut on päätetty ja kuparit jää työstettäväksi asennustyömaalla.

 

 

 

 

 

Naficonin Dubain tuotanto toimii uusissa tiloissa

Kesäkuu 26, 2018

Alkuvuodesta tehty muutto Dubaissa uusiin tiloihin on takana ja kaikki tilat ja laitteet on saatu nyt täyteen käyttöasteeseen. Muuton myötä nousseet tuotantomäärät takaavat isommat varastot niin paikallisesti kuin meillä täällä Nauvossa. Saman päivän aikana saadaan toimitettua isoja määriä yli 150 erilaista kytkentäkaapelia.​

  

Uusi 19” paneeli 96 SC/192 LC

Joulukuu 13, 2017

Naficonilta on tullut uusi 19” paneeli. Paneelin kapasiteetti on 96 SC tai 192 LC liitintä. Paneelin korkeus on 2U. Runko kiinnittyy yksillä kiinnitysraudoilla räkkiin. Runko on kaksiosainen. 

Yläosa on kiinnitetty paneelin sisältä ruuveilla alaosaan, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Kun yläosan ottaa irti, niin ensimmäiset 48 tai 96 kuitua on helppo hitsata ensin alakertaan. Kun alakerta on saatu valmiiksi, ruuvit vain kiinni ja yläosa paikoilleen. Yläosan takakulmissa on aukot kuituputkien tuomista varten. Tämän lisäksi takaseinän kulmat ovat avattavissa, minkä avulla kuituputket voi helposti tuoda yläosaan.  

Paneelia löytyy varastosta. 

Yksi parhaista irrallisista kuituohjaimista​

Joulukuu 13, 2017

Uuden paneelin kehityksen ohessa on syntynyt myös uusi kuituohjain/
törmäyssuoja. Kuituohjaimessa on mukana myös vedonpoistajat.

 

Naficon production

 

Vedonpoistajat kiinnitetään 19” räkkiin ja näiden väliin kiinnitetään  kuituohjainlevy, jossa on matala törmäyssuoja.  Kytkettäessä lisää kuituja, niin kuituohjaimen voi ottaa helposti asennuksen ajaksi pois ja vedonpoistajat jäävät silti paikoilleen. Näin työskentely ei häiritse jo asennettuja kuituja.

Todella oiva väline paneelien ja aktiivilaitteiden kuitujen hallintaan.

Varastotuote, tietenkin….

Naficonin Dubain tuotanto muuttaa isompiin tiloihin tammikuussa 2018​

Joulukuu 13, 2017

Asiakaskunnan kasvaessa Lähi-Idässä ja muilla alueilla ovat johtaneet siihen, että Naficonin Arabiemiraattien tytäryhtiö Dubaissa tämän hetkiset tilat ovat tulleet liian ahtaiksi, joten muutto on edessä. Uusi tila on löydetty ja tilan muutostyöt meidän tuotannolle sopivaksi alkavat heti vuoden vaihteen jälkeen. Muutto on tarkoitus tapahtua tammikuun lopussa. 

 

Nykyinen tuotanto sijaitsee Umm Ramoolissa lähellä Dubain kansainvälisen lentokentän terminaali 3:sta. Uusi tila sijaitsee Nadd Al Hamarissa, noin 6km kaakkoon nykyisistä tuotantotiloista. Muuton myötä tuotantotila tuplaantuu.

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja