NAF1000

NAF1000-tuoteryhmään kuuluvat ristikytkentäkaapit, jatkoskaapit ja valmismoduulit. Naficonin kaapit ovat väriltään ”Itämeren” sinisiä. Tilaa tuotteet tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yhteydenottoon

Ristikytkentäkaapit

Ristikytkentäkaappeja on kahta kokoa, 600 x 300 x 2000 mm ja 600 x 300 x 2200 mm (L x S x K). Kaapit voidaan toimittaa joko kaikilla seinillä ja ovilla tai ilman osaa seinistä. Kaappeihin voidaan myös asentaa lukko.

 

Oheisista taulukoista löytyvät eri versioiden sähkönumerot.

Myymme myös yleisjakotelineet

Jatkoskaapit

Jatkoskaappien joukosta löytyvät niin sanotut lattialla seisovat sekä seinälle asennettavat mallit. Kaapeissa on kiinteät jatkoslevytelineet, paitsi 400 mm:ä leveässä kaappimallissa. Kääntyvä kehikko on jätetty kaapeista pois. Myymiämme kaappeja on hyvin helppo käyttää.

 

Normaalia jatkoskaappia on saatavilla kolmessa eri koossa, 600 x 300 x 2000 mm, 600 x 300 x 2200 mm ja 400 x 300 x 2000 mm (L x S x K).

Kysy lisätietoja

Oheisista taulukoista löytyvät sähkönumerot jatkoskaapeille ja tarvikkeille. Luettelossa on myös kunkin kaapin jatkoskapasiteetti. ​

Ristikytkentäkaappi, Naficon Liitin Oy

Valmismoduulit

Ristikytkentäkaappeihin on saatavissa 24- ja 48-kuituisia moduuleja sekä SC-UPC- että SC-APC-liittimillä. Moduuleja saa myös LC-UPC- ja LC-APC-liittimillä, jolloin yhteen moduuliin voidaan asentaa 96 LC-liitintä.

 

Moduuli on varustettu valmiskaapelilla, jossa liittimillä varustettu pää on asennettu valmiiksi koteloon ja toinen pää on avoin hitsausta varten.

Pyydä lisätietoja

Oheisissa taulukoissa on esitetty sähkönumerot varastomitoille. Tuotteita muilla mitoilla voit tilata meiltä parin päivän toimitusajalla. Huomaathan, että LC-tuotteillamme ei ole sähkönumeroita. Lyhenne HBBX tarkoittaa mustaa sisä-/ulkomikrokaapelia.

Jaotinmoduulit

NAF1000-järjestelmään saa myös moduuleita, joihin on valmiiksi asennettu SC-APC- tai LC-APC-jaotin. Myös GPON-moduulit kuuluvat valikoimaamme. Näitäkin tuotteita löytyy varastoltamme suoraan hyllystä.

Oheiseen taulukkoon on listattu tuotteiden sähkönumerot. LC-APC-moduuleilla ei toistaiseksi ole sähkönumeroita.

  • Ristikytkentäkaappi, Naficon Liitin Oy
  • Ristikytkentäkaappi, Naficon Liitin Oy

Huomaathan, että 1000-mekaniikan päätemoduuleille LC/APC-liittimin on omat sähkönumeronsa. Nämä tuotteet sopivat päätekehikko NAF1000 Splitterin kanssa suoraan ristikytkentäkaappiin.

Koko tuotevalikoimamme
Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse