GPON-verkkoratkaisut

GPON-tekniikan käyttö optisissa liityntäverkoissa on Suomessa voimakkaassa kasvussa. Eri puolilla maailmaa tätä ja muita PON-tekniikoita on käytetty jo varsin pitkään, mutta Suomessa sen käyttöä on vierastettu, koska tätä tekniikkaa ei ole kunnolla tunnettu ja koska on totuttu toteuttamaan liityntäverkot yksinkertaisemmalla point-to-point eli P2P-tekniikalla. Nykyisin tilanne on toinen, kun on oivallettu PON-tekniikan tuomat edut.

Naficon Dubaissa​

Vuoden 2015 heinäkuussa perustimme tytäryhtiön Dubaihin Arabiemiraatteihin. Yrityksen nimi on NFOM (Naficon FIber Optic Manufacturing) LLC. NFOM:n tuotanto alkoi helmikuussa 2016. Huhtikuussa 2017 NFOM:in laatujärjestelmä sai ISO 9001 laatusertifikaatin.

Datakeskusten optiset kaapeloinnit​

Digitalisaation lisääntyessä yhteiskunnan eri osa-alueilla, kiinteiden ja langattomien laajakaistaverkkojen käytön lisääntyessä sekä uusien 5G-verkkojen mahdollistamien erilaisten sovellutusten kuten esineiden internetin myötä tietoliikenneverkoissa liikkuu yhä suurempia tietomääriä.

Valmiskaapeleiden valmistus - Naficon

Valmiskaapeleiden valmistus on tärkeä osa Naficonin tuotantoa

Valmiskaapelit ovat määrämittaisia ja liittimiin päätettyjä valokaapeleita, joita Naficonin Nauvon tehtaalla valmistetaan jatkuvasti eri asiakkaiden tarpeisiin. Kaapeleita ei tehdä varastoon vaan jokainen kaapeli valmistetaan tarkasti asiakkaan antamien tietojen mukaisesti.

...
...

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

LÄHETÄ

Nimi 

*

Yhteydenotto koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Lisätietoja