YJT och ODF 3x8 / 4x6​

YJT (golvstativ)

Golvstativ med samma plintfördelning som LSA plinthållare. 

Boxarna för stativet kallas för kontaktplattor (KS). Dessa kan levereras utan tillval, med svansar eller med kablar. Kontakttyperna är SC eller LC, med både UPC- och APC-slipning.

Den minsta boxen har plats för 1–12 SC-kontakter eller 1–24 LC-kontakter. Denna box tar tre plintar i anspråk. Den största boxen har plats för 48 SC-kontakter eller 96 LC-kontakter. Detta paket tar 12 plintar i anspråk.

 

 

 

Som kablar används antingen svart tunn (HBBX) kabel eller orange, aningen tjockare kabel (FZOMSU-SD eller FZMSU) för inom-/utomhusbruk.

För varje uppsättning av 12 SC/24 LC-kontakt finns dragavlastare på boxens högra sida. Under varje adapterrad finns en markeringslist.

Längden på fibersvansarna i kontaktplattor är 3,5 m och svansarna är i rör med 6 olika färger per rör. Skyddsrörets längd är 2 m.

Vi lagerför vissa längder av även dessa produkter, elnumren finns i tabellen nedan. Andra längder kan beställas med flexibel leveranstid.

Kopplingsplattorna kan levereras med färdigmonterade kontakter. För SC-kontakter är största splittern 1x32 och för LC-kontakter 1x64. Alla produkter har inte elnummer. Fråga oss om du vill veta mer. I tabellen nedan listas de produkter för vilka elnummer finns.

 

 

ODF 3x8 och 4x6

Vi tillverkar prefabricerade boxar för TT-192 (3x8) och TT-120 (4x6) rack med både svansar och kablar. För SC-kontakter är största antalet kontakter per box 24 st. och för LC-kontakter 48 st. Även splitter kan monteras i dessa boxar.

LC-kontakter kan används i TT-192-stativet endast med egen frontpanel (ODF 3x16). Detta beror på att LC-adaptrar måste vara åtskilda från varandra för att LC-patchkablarna ska kunna anslutas. Fästena på LC-kontakterna skulle inte få plats om adaptrarna fästes på varandra. 

 

ODF 3x8 och 4x6-produkterna använder samma kablar som kontaktplattorna. Elnumren för lagerförda produkter finns i tabellen nedan. Och återigen andra längder kan beställas med flexibel leveranstid. 

Elnummer för ODF 3x8 och 4x6 och LL YJT-produkter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Produkter

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

SKICKA

Namn  

*

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Förfrågan angående​

Offertförfrågan
Kontaktförfrågan
Feedback
Annan kontakt

*

Företag

*

Telefon

*

E-post

*

Jag vill bli

kontaktad​

Via telefon
Email

Övrigt