NAF1000

NAF1000-produktgruppen innehåller korskopplingsskåp, skarvboxar och prefabricerade moduler. Naficon-skåp är "östersjöblå”.

Korskopplingsskåp

Det finns två storlekar av korskopplingsskåp, 600x300x2000mm och 600x300x2200mm (BxDxH). Skåpen kan fås med samtliga väggar och dörrar eller genom att utelämna några av väggarna. Det är också möjligt att installera ett lås i skåpet.

 

Elnummer för de olika versionerna nedan:

 

Skarvboxar

Det finns golvmodeller och väggmonterade versioner. Skåpen har fasta skarvfästen, förutom den 400 mm breda versionen, och ingen justerbar ram. Skåpet är väldigt enkelt att använda.

Korskopplingsskåpet finns i tre storlekar i standardutförande , 600x300x2000mm, 600x300x2200mm och 400x300x2000mm (BxDxH). 

 

 

Nedan visas elnumren för skarvkablar och tillbehör. Denna lista inkluderar också uppgift om skarvkapacitet för varje skåp. ​

 

 

 

Prefabricerade moduler

24- och 48-fibermoduler med både SC-UPC- och SC-APC-kontakter finns för korskopplingsskåpen.  Modulerna finns också med LC-UPC- och LC-APC-kontakter, vilket gör att 96 LC-kontakter kan installeras i en modul.

Modulen är utrustad med en prefabricerad kabel, där änden med kontakter är förinstallerad i boxen och den andra änden är öppen för svetsning. 

 

 

Elnumren för lagerförda längder visas nedan. Andra storlekar kan också fås med ett par dagars leveranstid.  HBBX står för svart mikrokabel för inom-/utomhusbruk.  

 

 

Splittermoduler

NAF1000 kan också levereras med moduler förinstallerade med en SC-APC- eller LC-APC-splitter. GPON-moduler ingår också i sortimentet. Dessa produkter finns på lager. 

 

 

Nedan följer en lista över produkternas elnummer. LC-APC- modulerna har ännu inte något elnummer.

 

 

 

1000-mekaniken har dock elnummer för terminalmoduler med LC/APC-kontakter som matchar terminalramen NAF1000 Splitter direkt mot korskopplingsskåpet.

 

 

 

Tiedustelu koskien

Tarjouspyyntö
Yhteydenottopyyntö
Palaute
Muu yhteydenotto

*

Nimi

*

Yritys

*

Puhelin

*

Sähköposti

*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Puhelimitse
Sähköpostitse

Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Produkter

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7, 21660 Nauvo

SKICKA

Namn  

*

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Förfrågan angående​

Offertförfrågan
Kontaktförfrågan
Feedback
Annan kontakt

*

Företag

*

Telefon

*

E-post

*

Jag vill bli

kontaktad​

Via telefon
Email

Övrigt